Windows og Mac giver Onlime besked, når en fil er blevet overført. Du kan aktivere og deaktivere denne meddelelse, hvis du ønsker det.

  • Åbn Onlime

  • Vælg Indstillinger

  • Markér eller fjern markeringen ved Brug desktopanmeldelser

Meddelelser.gif
Fandt du dit svar?