Her viser vi, hvordan du sletter lokale versioner af billeder og videoer på din iPhone og iPad og beholder dem i skyen, så du derved kan frigøre plads på enheden.

Har du ikke hentet appen endnu? Hent den her.

Sådan gør du

Husk

Frigør plads og iCloud

Live Photo og Photo Burst


Sådan gør du

Funktionen Frigør plads gør dig i stand til at frigøre plads på din iPhone og iPad ved at slette lokale versioner af billeder og videoer, som allerede er blevet sikkerhedskopieret i skyen.

Overordnet set er der 4 måder hvorpå du kan frigøre plads på din iPhone og iPad:

  • Slette et billede eller en video uden om Onlime

  • Bruge funktionen Frigør plads på et enkelt billeder eller video

  • Bruge funktionen Frigør plads på alle billeder og videoer

  • Vælge flere billeder eller videoer i billedetidslinjen og vælge Frigør plads

frigoerpladsios.gif

Husk

Husk at tøm Slettet for nyligt i Fotos-appen på din iPhone og iPad efter, at du har brugt Frigør plads. Hvis du ikke gør dette, slettes indholdet først efter 30 dage.


Frigør plads og iCloud

Når du frigør plads med Onlime vil billederne og vidoer blive slettet lokalt fra din iPhone eller iPad. Har du iCloud-fotobibliotek aktiveret, vil de billeder og videoer du sletter lokalt også blive slettet fra din iCloud-konto.


Live Photo og Photo Burst

Onlime tager backup af Live Photos og kan også slette disse for at frigøre plads.

Funktionen Frigør plads virker ikke med Photo Burst.

Fandt du dit svar?