Hvis du i appen har aktiveret automatisk sikkerhedskopiering men samtidig fravalgt, at appen skal uploade over 3G/4G, vil appen ikke sikkerhedskopiere billeder og videoer medmindre, at du er koblet på et Wifi.

Dette kan betyde, at et billede eller video ikke bliver sikret i skyen, når du er på farten - indtil du bliver koblet på et Wifi.

Derfor er det muligt med appen at uploade billeder og videoer manuelt, hvis de ikke automatisk er blevet sikret. På den måde kan du uploade enkelte billeder og videoer over 3G/4G, hvis du har behov for det.

Læs mere om automatisk sikkerhedskopiering til iPhone og iPad og Android.


Hvordan uploader jeg manuelt billeder og videoer

Når du har deaktiveret upload over 3G/4G vil de billeder, som ikke er blevet sikret i skyen endnu, have et lille ikon ved sig med en gennemstreget sky.

ikkeuploadet.PNG

For at uploade billederne eller videoerne alligevel, kan du vælge dem og trykke på upload-ikonet øverst i højre hjørne. Du kan åbne et enkelt billede og uploadet ét ad gangen eller du kan vælge flere billeder og uploade dem samtidig.

uploadenkelt.jpg

Dine billeder og videoer bliver nu uploadet og sikret hos Onlime i fuld størrelse.

Fandt du dit svar?