Her kan du læse om, hvad der sker, når du sletter filer og billeder på din mobil eller tablet.

Når du sletter et billede eller en video fra billedetidslinjen

Når du sletter en fil eller mappe fra Filer

Når du sletter et billede eller en video fra din mobil eller tablet (udenfor Onlime-appen)

Funktionen Frigør plads er den sikreste måde at slette på


Når du sletter et billede eller en video fra billedetidslinjen

  • Billedet bliver slettet fra din mobil eller tablet.

  • Alle versioner af billede i skyen vil blive lagt i Papirkurven på Onlime.dk.

  • Hvis du har iCloud-fotobibliotek aktiveret på din iPhone eller iPad, vil billedet også blive slettet her.


Når du sletter en fil eller mappe fra Filer

  • Filen eller mappen vil blive lagt i Papirkurven på Onlime.dk.

  • Sletningen vil ikke påvirke filer, som du opbevarer lokalt på din enhed.


Når du sletter et billede eller en video fra din mobil eller tablet (udenfor Onlime-appen)

  • Billedet eller videoen vil blive slettet lokalt fra din mobil eller tablet.

  • Hvis der er blevet taget backup af billedet eller videoen, vil du stadig kunne se filen her, og den vil fortsat være sikret i skyen.


Funktionen Frigør plads er den sikreste måde at slette på

Denne funktion er den sikreste, da Onlime vil krydstjekke filerne på din mobil eller tablet imod dem, som allerede ligger i skyen. Ligger et billede eller video allerede i skyen, vil appen slette dem lokalt og dermed frigøre plads, så du kan tage flere billeder og videoer 🙂

Læs mere om at frigøre plads på iPhone og iPad og Android.

Fandt du dit svar?