Dokumenter som du vil se eller redigere med Office Online bliver sendt til Microsoft, som via integrationen giver muligheden for at redigere disse. For at respektere dit privatliv, har vi derfor gjort integrationen valgfri.

Bemærk: Vi vil aldrig sende dine dokumenter til Microsoft Office Online uden dit samtykke. Hvis du har aktiveret Office Online, kan du altid tilbagetrække din samtykke igen.

Fandt du dit svar?